Wij bieden u Gemak

door u werk uit handen te nemen

Arbeidsjuridische helpdesk

Leden van brancheorganisaties zijn niet dagelijks bezig met specifieke arbeidsrechtelijke zaken. Kennis ontbreekt, maar is wel zeer kostbaar. Vanuit deze behoefte is BW7 ontstaan, oftewel ‘Arbeidsjuristen voor Ondernemers’. Wissenraet Van Spaendonck staat aan de wieg van deze snelle en betaalbare helpdesk en geeft hiermee antwoord op al uw arbeidsrechtelijke en arbeidsvoorwaardelijke vragen.

Doordat onze juristen veelvuldig betrokken zijn bij onderhandelingen over verschillende branche-cao’s, weten zij precies wat er speelt in de diverse sectoren en branches. Daardoor zorgen we voor adequate en direct toepasbare kennis voor u als vereniging, maar desgewenst ook voor uw leden.

Laat u vooraf informeren
BW7 lost overigens niet alleen arbeidsjuridische problemen op, maar helpt deze ook te voorkomen. U wordt niet alleen op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op arbeidsjuridisch gebied, maar krijgt ook de mogelijkheid om gedegen advies in te winnen voordat u een bepaalde beslissing neemt. Zo kunt u al in een vroeg stadium schakelen en juridische rompslomp en hoge kosten achteraf voorkomen. Dat alles maakt BW7 het toegankelijke en praktische alternatief voor een advocaat, rechtsbijstandverzekering en/of abonnement op juridische vakliteratuur.

Meer weten over: Arbeidsjuridische helpdesk?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers