Wij bieden u Gemak

door u werk uit handen te nemen

Beheren van een Register of keurmerk

Een keurmerk, een certificaat of opname in een register biedt veel toegevoegde waarde voor uw leden. Tegelijkertijd komen er veel regels en procedures bij kijken, waardoor het vaak vooral als ‘veel gedoe’ wordt bestempeld.

Wissenraet Van Spaendonck maakt het u en uw leden gemakkelijk. Met een slimme inrichting van het systeem en bijvoorbeeld automatische attendering op deadlines, het zelf doorvoeren van aanpassingen, eenvoudig downloaden van informatie en het zelf kunnen uploaden van rapportages, certificaten en artikelen.

Communicatie, uitvoering en inhoudelijk advies
Daar blijft het echter niet bij. Ook de communicatie met geïnteresseerden, deelnemers, certificerende instellingen en uiteraard stakeholders via website en helpdesk is van belang. Evenals de uitvoering en beheersing van het proces van registratie of keurmerktoekenning. De professionals van Wissenraet Van Spaendonck hebben ervaring met al deze facetten en specifieke systemen tot hun beschikking om dit zo efficiënt mogelijk te realiseren. Daarnaast kunnen we desgewenst ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en positionering van uw keurmerk of register.

Meer weten over: Beheren van een Register of keurmerk?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers