Wij bieden u Gemak

door u werk uit handen te nemen

Financiële administratie

Als vereniging, stichting of paritaire organisatie moet uw financiële administratie goed op orde zijn. Dat is niet alleen wettelijk vereist, maar geeft u ook direct inzicht in de gezondheid van uw organisatie. Vaak ontbreekt het u echter aan tijd. En dat terwijl een efficiënte administratie op lange termijn juist tijd en geld kan besparen. Reden temeer om eens te informeren wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Wissenraet Van Spaendonck verzorgt voor ruim honderd opdrachtgevers de financiële administratie. Van begroting tot jaarrekening en het innen van de jaarbijdragen en contributies. Ook voor specifieke projectadministraties, subsidieverzoeken of jaarrekeningen voor Sociale Fondsen kunt u bij ons terecht. We hebben uitgebreide kennis en ervaring in huis, kennen de weg en weten aan welke eisen moet worden voldaan.

Managementinformatie biedt inzicht
Wij verzorgen uw financiële administratie in Exact Online. Door een goede systeeminrichting kunnen wij overigens ook uw managementinformatie verzorgen. Op basis hiervan kunt u uw contributiesystematiek evalueren en uw ledenontwikkeling monitoren.

Meer weten over: Financiële administratie?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers