Wij bieden u Gemak

door u werk uit handen te nemen

Officemanagement en Bestuursondersteuning

Het runnen van een secretariaat is een baan op zich. Ledenvergaderingen en bijeenkomsten moeten vlekkeloos gemanaged worden. Bestuurs- en commissievergaderingen goed voorbereid, zodat u snel knopen door kunt hakken. En tegelijkertijd wilt u uw website up-to-date houden, uw ledenadministratie op orde en ook moet er nog iemand de telefoon opnemen en binnenkomende post en e-mails behandelen.

Helaas kunt u geen twee dingen tegelijkertijd doen en zijn er andere zaken die uw aandacht vragen. Of misschien is het runnen van een secretariaat überhaupt wel niet uw roeping. In dat geval nemen we u graag werk uit handen.

Met een professioneel op maat gesneden team en een gestroomlijnde backoffice. Of met specifieke expertise die op afroep beschikbaar is. Precies zoals u het wilt en uiteraard met behoud van uw profiel. Zo kunt u snel en efficiënt anticiperen op veranderende omstandigheden in uw bedrijf of branche.

Bestuursondersteuning
Naast organisatorische back-up, biedt Wissenraet van Spaendonck ook inhoudelijke ondersteuning in de vorm van beleidsondersteuning en advies.

Onze beleidsadviseurs zijn in staat om ‘op ooghoogte’ met u van gedachten te wisselen, plannen uit te stippelen en proactief en resultaatgericht te handelen. Dankzij jarenlange ervaring leven zij zich snel in de kenmerken van uw branche of problematiek en kunnen u daardoor adequaat adviseren.

Meer weten over: Officemanagement en Bestuursondersteuning?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers