Wij bieden u Gemak

door u werk uit handen te nemen

PR & Communicatie

We hoeven u niet te vertellen dat het belangrijk is dat u in contact blijft met uw leden en de buitenwereld. Dat u hen informeert over wat er speelt, maar tegelijkertijd ook luistert naar wat zij te zeggen hebben. Goede communicatie is dan ook een absolute voorwaarde voor succes. En met alleen de maandelijkse nieuwsbrief redt u het niet.

LinkedIn, Twitter, Facebook, een goede website, seminar of nieuwsbrief; het zijn allemaal instrumenten die u enorm kunnen helpen bij het realiseren van uw doelen en het creëren van meer commitment. Mits professioneel vormgegeven en op de juiste manier ingezet natuurlijk. Wissenraet Van Spaendonck ondersteunt u hier graag bij.

Kennis en contacten
Wij hebben kennis van social media, zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, online PR, community management en webdevelopment. We bouwen en onderhouden uw website, verzorgen de digitale nieuwsvoorziening en werken daarbij nauw samen met ANP Pers Support. Ook het organiseren van uw ledenvergadering of seminar kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. En omdat we al jaren uiteenlopende tools inzetten voor diverse collectieven, profiteert u direct van ons schaalvoordeel en onze ervaring.

Website
Wissenraet Van Spaendonck ontwikkelt samen met haar deskundige partner websites.
Daarbij bieden we standaardpakketten, zodat u snel én tegen een gunstig tarief uw website in de lucht kunt hebben. Een die past bij uw vereniging, voldoet aan alle eisen van de moderne tijd en die bovendien direct gekoppeld kan worden aan uw ledenadministratie (CRM).

Social media
Het op de juiste manier en op het juiste moment inzetten van social media is een tijdrovende klus. Eén waarvoor het u vaak aan tijd ontbreekt, zeker om snel en adequaat te kunnen reageren. Wij begeven ons voor diverse opdrachtgevers op de verschillende platformen en nemen dit ook graag voor u uit handen.

Persberichten via ANP
Een goed persbericht schrijven is één, het effectief verspreiden ervan is een ander verhaal. Ook dat kunnen we voor u regelen. We onderhouden namelijk nauwe contacten met de ANP, dé nieuwsbron van journalistiek Nederland. Hierdoor kunt u uw persberichten rechtstreeks via het ANP-net verspreiden en dankzij onze mantelovereenkomst met ANP Pers Support bieden we u een scherp tarief.

Digitale nieuwsbrieven
Een digitale nieuwsbrief is het middel bij uitstek om leden en andere stakeholders op de hoogte te houden van wat er speelt in uw branche en organisatie. Ook dit met als doel om meer betrokkenheid te creëren en daarnaast extra traffic naar de website te genereren. In samenwerking met onze vaste leverancier ontwerpen en ontwikkelen we uw digitale nieuwsbrieven. Hierbij wordt een eenvoudige en klantvriendelijke koppeling gemaakt tussen het (verenigings)nieuws op uw website en nieuws van buiten.

Meer weten over: PR & Communicatie?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers